ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΑΠΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
ΑΠΟ ΛΙΜΑΝΙ
Τοποθεσία

Το Elysium βρίσκεται σε μια μοναδική τοποθεσία πάνω στην κοσμοπολιτική παραλία της Καλλιθέας, βραβευμένη με γαλάζια σημαία, μόλις λίγα μέτρα μακριά από το διάσημο μνημείο των Πηγών Καλλιθέας, που έχει γίνει σκηνικό κινηματογραφικών ταινιών.

Σε μια τόσο προνομιακή θέση, το Elysium μπορεί να γίνει το καταφύγιο σας πάνω στην αμμουδιά αλλά και το ορμητήριο σας για να ανακαλύψετε τις ομορφιές, τις ιστορίες και τη ζωή του νησιού. Η πόλη της Ρόδου απέχει μόλις 8 χλμ., ενώ το Φαληράκι , ένα δημοφιλές θέρετρο με πολλά θαλάσσια σπορ και δραστηριότητες, καταστήματα και έντονη νυχτερινή ζωή απέχει 4 χιλιόμετρα προς το νότο.

Οι οικογένειες και όσοι αγαπούν τα παιχνίδια στο νερό βρίσκονται μία ανάσα μακριά από το δεύτερο μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο της Ευρώπης (500 μέτρα από το ξενοδοχείο), ενώ ο κύριος δρόμος του νησιού, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο επιτρέπει γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση στα σημαντικά αξιοθέατα της Ρόδου.

Η μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο είναι πραγματικά εύκολη υπόθεση ακόμα και αν δε διαθέτετε αυτοκίνητο, καθώς ακριβώς απέναντι από την είσοδο υπάρχει στάση λεωφορείου, ενώ γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων λειτουργεί μέσα στο ξενοδοχείο . Το διεθνές αεροδρόμιο της Ρόδου βρίσκεται σε απόσταση 15 χλμ ενώ το λιμάνι απέχει 8 χιλιόμετρα.